åh, prestationsångest

lyckades glömma att ställa klockan på väckning igårkväll, så redan när jag vaknade kvart i tio hade det börjat gå åt fel håll. var på biblioteket halv elva och nu är klockan tjugo över tolv utan att jag fått något vettigt gjort. sitter och tittar ut rakt  in i den ännu outslagna platanen och drömmer om en tid då det ännu inte var vår utan flera månader kvar till maj. jag dör jag dör.

Kommentarer
Postat av: liza

sweet. lappar på stan kan vi inte förlora någonting alls på.
har ni planerat något för valborg? var går man ut i malmö en sådan dag. hoppas du förstår att det känns lite viktigt med det katastrofala sociala liv jag lever nu för tiden. jag vill grill, dricka vin och dansa. vad tycker du? idag har jag tillbringat tid i solen för första gången dennna vår känns det som. sova och bli varm. det är fina grejer. puss.

Postat av: liza

hur kommer det sig att det ska jobbas den första maj? eller det är exjobbsjobbning det handlar om? its hard med timepressure, det är fan ett lika ständigt problem som ekonomisk ångest. daglig kontakt kan man säga. hoppas du hittar på något trevligt ikväll och att det är därför du inte hänger här, själv sitter jag bara och väntar in tiden tills greys börjar och jag följer inte ens det särskilt slaviskt längre men det är det enda jag orkar göra. puss.

2007-04-25 @ 20:19:05
URL: http://drosophila.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback