SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

om lite mer än två timmar går bilen till sturup, sen är vi på väg till barcelona!
en veckas semester - riktig semester - med anna och åsa.
crazy good times.

red sparowes

image13

många gånger över förväntan. så jag fick ont i magen. väldigt, väldigt bra.
stackars liza var tvungen att springa till bussen och missade extranumret -
sjukt snyggt visualiserat med byggnader exploderande i takt med musiken.
och basisten var nog bland det vackraste jag sett någonsin.
ett bra besök på inkonst. efterlängtat.

anticipation growing stronger

imorse hade jag fått mail från examinatorn som hyllade vårt exjobb som både fint och väl genomfört och redovisat! och då får man väl helt enkelt bara acceptera det. det är ju han som bestämmer! han avslutar meddelandet med den mest önskade meningen någonsin: Alltså kan ni resa till Spanien och bara lata er och ha det bra!

enligt den senaste väderleksrapporten ska det vara 24 grader varmt och solsken i barcelona fram till tisdag. på onsdagkvällen kommer jag, åsa och anna dit med vår packning bestående av små skor, bikini och solskyddsfaktor. en veckas semester! och vi har tydligen två guider där nere med bil! helt fantastiskt.

ikväll är det skivspel i vinylbaren. jag hoppas på mycket folk och god stämning.

jag kommer inte att svälta ihjäl!

jag har ett anställningskontrakt i väskan. min blivande chef har skrivit på det. jag ska bara skriva på med och skicka tillbaka det till honom, sen är det på riktigt på riktigt! en anställning! ett jobb! med en månadslön way over csn-nivå, men tyvärr också way under den av facket rekommenderade ingångslönen. men jag tyckte det var ok ändå. fick honom att lägga sig på tusenlappen över det han erbjöd i alla fall! tillsvidare. en månads uppsägningstid. jag får ta ut förskottssemester eller obetald semester i sommar, och vara tjänsteledig upp till 10 dagar fram till september för att avsluta lindängenprojektet! och så lite ensamarbete som möjligt, skulle han se till. kommer dela min tid mellan bramnert byggadministration ab i limhamn och konstruera inne i stan. jag börjar den 11e juni. madness!

den stora sammansvärjningen och comhem

jag hatar comhem och internet. och jag hatar att de är så sugiga. mitt internet och min hemtelefon har inte fungerat sedan i fredags. jag betalar dyra pengar och blir huggen i ryggen. min sten krasas sönder som ihopsatt sand. man kan inte lita på något. fanfanfan. och jag är inte alls bitter. inte alls.

apparat - hailin from the edge

image11

bild från igårkväll på debaser. det var ganska tomt med folk men vi var glada ändå. fick spela massor med bra musik på hög volym.

har funderat mycket på det här med prestationsångest på senaste. jag har bestämt mig för att det är slöseri med tid. det är bara att göra det man ska så bra man kan liksom. exjobb, schmexjobb. det är ändå ingen som tar det på samma allvar som en själv, och som bryr sig så mycket. det gäller nog det mesta tror jag.

spår 4 - the park

idag har jag varit ledig. helt ledig. hur skönt som helst! ok ganska bakis, men inte så fasligt ändå. stört med tanke på hur mycket som intogs igår. hela dagen har jag spenderat i solens sken. drack kaffe med malena på hennes mammas balkong och fick flashbacks från våra bakisdagar i eddan, ska bli fint att ha henne hemma i sommar, och sen folkets park med liza och karin. min stora kärlek. parken. sen gick jag till mobilia och köpte en digitalkamera, typ en minut innan dom stängde på siba. han som sålde den till mig verkade ungefär lika på hugget som jag. zombiehandel. nu laddar jag det lilla batteriet. det ska laddas i 330 minuter. jag kan inte ens räkna ut hur länge det är. snart kommer anna hit på fläskpannkaka. jag vill bara sova. imorgon allvar igen.

the reminder

jag kan bara hålla med alla andra som hyllat. feist nya skiva är sjukt bra. jag vill inte lyssna på något annat. alls.

morötter?

hade en riktigt spännande upplevelse i gymet på friskis idag. har inte besökt detta mitt i vintras nästan andra hem på väldigt länge nu, styrketräning är så jäkla tråkigt, och innespring känns bara inte ens som ett alternativ när solen skiner som den gjort den här våren och det inte är halt om vägen längre. idag fick jag dock för mig att gå dit efter det där passet halv 5, för att verkligen trötta ut mig med 20 minuter på löpbandet innan det var helg på riktigt. och jag tror att jag hade läst något om det på dyngan, men jag blev ändå mäkta förvånad när där var fest! mycket underligt. dj dd (tror jag han hette) stod och spelade beats och det bjöds på frukt, proteingodis och cider! och öronproppar. tycker det  var fint av friskis. lite märkligt, men fint. tänk om man fick sweets varje gång man går och tränar! de håller tydligen på till 22 ikväll med. party, party! det konstigaste hände dock när jag sprungit färdigt och stretchade, så gick de runt och filmade, och kom fram och frågade om jag ville vara med på kort! "nej tack, helst inte" svarade jag, och hon verkade helt förvånad! där kan man tala om mingelbilder med stil...