thou shall not watch hollyokes

hörde just en inte så bra men dock underhållande låt på radion: Dan Le Sac Vs Scroobius Pip - "Thou Shalt Always Kill". tänk om man hade en regelbok som den, att alltid rätta sig efter. du skall inte cykla till jobbet när du egentligen inte har tid - skulle till exempel vara en jättebra regel i mitt liv. liksom du skall aldrig inte göra saker av enda anledningen att du inte vågar och du ska inte bry dig så mycket om vad alla andra tycker.


Kommentarer
Postat av: liza

jag har slutat vara bitter. det är ganska roligt med praktik och min handledare berömmer mig varje gång för min dokumentation. det känns sjukt bra, språkfascist som man ju är. saknar dig jättemycket, du är ju en sån självklar del av mina helgnöjen. hoppas verkligen det där slottet dyker upp snart så du kan vara det även när jag bara är hemma för att äta och sova mellan varven. och dessutom tjänar pengar på att vara obekväm. vad hittar du på ikväll? visst var det så att du hade släktbestyr nästa lördag? jag försöker nämligen redan styra upp den helgen på nåt sätt. i huvudet.
puss love you

Postat av: liza

haha. när jag skulle posta föregående kommentar fick jag upp ett meddelande "vi misstänker att detta inlägg är ett spam, var vänlig fyll i textraden nedan" och så var där en kodrad med tecken som jag skrev i en ruta. är det för att jag skriver så ofta som dom tror att jag försöker få dig att förstora din penis?

2007-04-20 @ 22:43:46
URL: http://drosophila.blogg.se
Postat av: liza

alla lägenheter är bra just nu känns det som och om wermlands behöver djs nästa lördag, vilket vore lite konstigt i denna sena timma, är jag absolut på. annars verkar det som att jag får åka till hlm eller nåt.. mannen hörde av sig idag och frågade om jag vill göra om det men jag är inte säker på vad jag vill. puss.

2007-04-21 @ 12:19:53
URL: http://drosophila.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback