stfu right back at ya'

jobbförmiddag. jag sitter och ritar på en ombyggnad av en liten egnahemsvilla från 40-talet som ska förvandlas till en jättevilla ala 2007. de snåla jäklarna ska ha fyra nya sovrum, nytt kök, spa och pingisrum men vill inte lägga pengar på att ha en arkitekt till att rita upp det till dom. så istället är det mitt jobb! och jag menar inte att det inte är roligt, för det är det ju, så kul att jag jobbar extra mycket denna veckan bara för att jag ville tillbaka och fortsätta, men det kommer ju inte bli bra - det kan jag ju nästan garantera! jag kan ju nästan ingenting om rumsstrukturer och krav på planlösningar, för att inte tala om det arkitektoniska uttrycket! jag vill ju egentligen bara att huset ska se ut som det gör, och inte förvanskas. men jag får försöka. utbyggnader åt två håll. jag ska läsa på i tidningen byggnadskultur som förra året hade ett numer med tema:tillbyggnader, och se om jag kan få några tips där...

igår avslutade jag ut vårens första skönlitterära prövning - Per Nilssons senaste - Svenne, en sådär lättläst ungdomsbok. jag gillar att läsa sådana, det är så enkelt men ofta ändå genomtänkt och givande. den var rätt bra, men inte riktigt motsvarande de böcker jag läst av honom tidigare. den handlar om hur ett populistiskt och till slut rent ut nationalsocialistiskt parti får fäste i sverige, med en sjuttonårig svenne från landet som en av centralfigurerna i ett spel som till slut går åt helvete med inbördeskrig och kaos till följd. jag måste säga att den kändes lite väl extrem där i slutet, lite för överdrivet för att det skulle vara trovärdigt, och ibland förenklat på ett tråkigt sätt. men välskrivet, såklart. tycker ändå den är värd att rekommendera, för folk som gillar ungdomsböcker that is.


Kommentarer
Postat av: Liza hermansson

stfu right back at ya', that was some scary shit, almost pissed on you, are you sure your mom allows you to say words like Fuck and Up, cause thats some scary shit too.

If you wonder why i post comments like that? why am i doing this?

burp thats why

2007-02-09 @ 12:19:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback