badrumsplanering

jag sitter och ritar på ett gigantiskt badrum. det är typ 3x4,5m och jag har placerat in ett hörnbadkar, en toalett och två handfat, med goda mått för tillgänglighet. vad mer kan man tänkas ha därinne? varför vill man ha ett så stort badrum? 13,5 kvm. det kan man ju nästan bo på! jag är vill.

Kommentarer
Postat av: liza

JAG VET!!! hur bra kan det bli?! sitter på jobbet, idag är jag köksa, trevligt faktiskt. man mest plockar disk och fixar fin frukost och värmer patientmat. längtar tills ikväll, tänkte kanske stanna på almbacksgatan tills söndag, tror du det går bra? puss-.

Postat av: liza

självklart mat ikväll, och shopping imorgon hoppas jag? trots regnet. paraply räddar liv. jag ska ta tåget idag, hörde att en kvinna drunknat i sin bil under en viadukt i malmö. galet. puss.

2007-07-06 @ 13:13:32
Postat av: liza

åh, det låter toppen. du är så duktig och fixar så mycket. hässlelholm var fint som tusan, trots att jag var tvungen att följa ´med på blomutställning eftersom mamma inte kan köra bil. springa efter en alkoholhelg är värsta bästa, så mkt energi. nu är jag på jobbet, första dagen med alldeles eget ansvar, like it a lot och patienter ger oss godis. puss .

2007-07-09 @ 17:19:21
URL: http://drosophila.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback